wrapper

Thursday, 11 September 2014 00:00

Mini projekt: službene nadmajice za kadete

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Projekt prikupljanja sredstava za kupnju opreme (službena nadmajica za utakmice). Nastavak uspješne akcije kojom smo prošle godine kupili nadmajice za mlađe kadete.

TKO?
Svatko tko može pomoći ili pozna nekoga koji za reklamu na nadmajici kadeta može izdvojiti 150 + kuna. Kadeti, to je za vas, dakle vi se malo više angažirajte oko ovog u dogovoru sa roditeljima.

KAKO?
Pitajte, raspitajte se. Na treningu će vam biti podijeljeni gotovi promo materijali sa opisom projekta, zajedno sa zamolbom za donacijom/sponzorstvom.

ZAŠTO?
Jer kadetski uzrast nema nadmajice za zagrijavanje. Jer nam je cilj da opremimo sve naše selekcije sa kvalitetnom i prepoznatljivom opremom.

KADA?
od jučer, pa sve do kraja 9. mjeseca :)

NAPOMENA: oglašavati/donirati mogu i fizičke osobe, nije nužno da se radi o firmi. U oglasni prostor na nadmajici se može staviti bilo što (a da nije uvredljivo...).

Read 5716 times Last modified on Saturday, 13 September 2014 21:19

O nama

fsv logo2Košarkaški klub FSV, punog naziva Flumen Sancti Viti (lat. Rijeka Svetog Vida), rađa se početkom listopada 2008. godine, te u sportski život ulazi sa samo jednom misijom – raditi i uživati košarku. Bez demagogije. Više o radu i funkcioniranju kluba saznaj ovdje.

Videogalerija