wrapper

Sunday, 28 December 2014 00:00

Božić na hakli: humanitarni turnir 3na3

Written by 
Rate this item
(0 votes)

U organizaciji košarkaških klubova Kostrena, FSV i Viškovo, ali i uz pomoć velikog broja košarkaških klubova sa područja Primorsko-goranske županije, u utorak se Sportska dvorana Kostrena pretvorila u humanitarni košarkaški mravinjak. Na već tradicionalnom Božiću na hakli okupilo se više od 350 djevojčica i dječaka podijeljenih u 118 ekipa. Manifestaciju je službeno otvorila Mirela Marunić, načelnica Općine Kostrena koja je ove godine ugostila najveći hakl turnir u regiji. Svakako vrijedi istaknuti i to da je tijekom košarkaškog dana u Kostreni sakupljeno oko tonu hrane, higijenskih potrepština i slatkiša za potrebe korisnika Socijalne samoposluge.

Na turniru su nastupale momčadi raznih uzrasta iz skoro svih košarkaških klubova PGŽ, a osim domaćih ekipa na „Božiću na hakli“ sudjelovalo je i desetak ekipa iz Zagreba. Ovim putem zahvaljujemo  Općini Kostrena, Turističkoj zajednici Općine Kostrena te svim pekarama, pizzeriama i dobrim  ljudima koji su pomogli u realizaciji četvrtog izdanja Božića na hakli.Pobjednici po kategorijama:
Djevojke
U-10: Cedevita,
U-12: Remete
U-14: Muffini
U-16: PMNM

Dečki
U-10:Kvarner
U-12: Cres
U-14: Krnjevska Brigada
U-16: Glavonja i družina
U-18: Poglavice


Read 3767 times Last modified on Sunday, 28 December 2014 22:06

O nama

fsv logo2Košarkaški klub FSV, punog naziva Flumen Sancti Viti (lat. Rijeka Svetog Vida), rađa se početkom listopada 2008. godine, te u sportski život ulazi sa samo jednom misijom – raditi i uživati košarku. Bez demagogije. Više o radu i funkcioniranju kluba saznaj ovdje.

Videogalerija