wrapper

Košarkaški klub FSV

Košarkaški klub FSV

Božić na hakli: humanitarni turnir 3na3

U organizaciji košarkaških klubova Kostrena, FSV i Viškovo, ali i uz pomoć velikog broja košarkaških klubova sa područja Primorsko-goranske županije, u utorak se Sportska dvorana Kostrena pretvorila u humanitarni košarkaški mravinjak. Na već tradicionalnom Božiću na hakli okupilo se više od 350 djevojčica i dječaka podijeljenih u 118 ekipa. Manifestaciju je službeno otvorila Mirela Marunić, načelnica Općine Kostrena koja je ove godine ugostila najveći hakl turnir u regiji. Svakako vrijedi istaknuti i to da je tijekom košarkaškog dana u Kostreni sakupljeno oko tonu hrane, higijenskih potrepština i slatkiša za potrebe korisnika Socijalne samoposluge.

Na turniru su nastupale momčadi raznih uzrasta iz skoro svih košarkaških klubova PGŽ, a osim domaćih ekipa na „Božiću na hakli“ sudjelovalo je i desetak ekipa iz Zagreba. Ovim putem zahvaljujemo  Općini Kostrena, Turističkoj zajednici Općine Kostrena te svim pekarama, pizzeriama i dobrim  ljudima koji su pomogli u realizaciji četvrtog izdanja Božića na hakli.Pobjednici po kategorijama:
Djevojke
U-10: Cedevita,
U-12: Remete
U-14: Muffini
U-16: PMNM

Dečki
U-10:Kvarner
U-12: Cres
U-14: Krnjevska Brigada
U-16: Glavonja i družina
U-18: Poglavice


Read more...

NBA dječji dan 2014 - informacije i prijave

Od danas kreću prijave za sudjelovanje na 3. NBA dječjem danu.

Molimo sve igrače i igračice KK FSV, KK Srdoči, KK Primorje, KK Viškovo, KK Kostrena i ŽKK Kvarner da svoj dolazak i sudjelovanje prijave isključivo SMS-om na brojeve telefona:

DEČKI 091/536 83 65
DJEVOJKE 095/823 36 45

Sadržaj: IME I PREZIME, GODINA ROĐENJA, ŠKOLA / KLUB

Budite brzi jer je broj NBA dresova ograničen. Vrijedi samo za dječake i djevojčice 2003. godišta i mlađe (2002. godišta mogu doći samo po pozivu trenera).

Read more...

Upisi u školu košarke Kostrena

U tijeku su upisi u školu košarke KK Kostrena za svu djecu iz Kostrene i bliže okolice. Treninzi 3xtjedno u odličnim uvjetima rada. Trener: Sinisa Kuharic. DOĐI I PROBAJ JER KOŠARKA JE IN!

Read more...

O nama

fsv logo2Košarkaški klub FSV, punog naziva Flumen Sancti Viti (lat. Rijeka Svetog Vida), rađa se početkom listopada 2008. godine, te u sportski život ulazi sa samo jednom misijom – raditi i uživati košarku. Bez demagogije. Više o radu i funkcioniranju kluba saznaj ovdje.

Videogalerija